Meschiya Lake & the Little Big Horns in Rotown

Wie al een beetje langer rondhopt op Youtube heeft vast al eens kennis gemaakt met Meschiya Lake en haar Little Big Horns uit New Orleans. Dit ensemble uit New Orleans komt 12 september naar Rotterdam!

Meschiya zingt alsof ze rechtstreeks uit de jaren van de Amerikaanse drooglegging komt. Met een stem die de dijk van New Orleans zou moeten zijn, zo stevig mept ze de jazz en blues om je oren. De Little Big Horns spelen muziek waarbij je onmogelijk kunt stil blijven zitten, ze zijn razend populair bij dansers en dus… tijd voor een swingmissie*! Rotown is niet al te groot, misschien hoppen we als de spreekwoordelijke haringen in een ton. De echte muziekliefhebber maalt er niet om.

Nieuwsflits! Roffaswingdj's FinnSpinn en Superheidi zullen swingende muziekjes draaien zodat er nog meer gedanst kan worden! Dus schoenen poetsen en hop hop naar Rotown!
Ga naar de site van Rotown voor meer info & tickets of neem een kijkje bij Meschiya.

Nog meer nieuwsflits! Meschiya komt even, geheel in French Quarter-stijl, bij Schorem op de stoep spelen. Je weet wel, die gasten waar geen vrouw over de drempel geraakt. Nou, dan maar een vet feestje op de stoep vanaf 16:15 uur! Binnen draait DJ Mr. Hokum schellak plaatjes op de slingerdoos maar buiten gebeurt het natuurlijk echt... bij hot mama Meschiya, facebookstoepparty!

*Tijdens de RoffaSwingMissies onderzoeken we allerhande evenementen, locaties, dj's en bands in Rotterdam op hun swinggehalte.

2012 14 aug