Contact

Roffaswing bestaat uit vrijwilligers die overdag 'gewoon' werken. Daarom kun je contact met ons opnemen via e-mail. We proberen de mail zo snel mogelijk te beantwoorden. E-mail: roffaswing@gmail.com

Bezoek ons op Facebook en word lid van onze groep: Facebookgroep.

Wat doen we wel en wat doen we niet?

Roffaswing geeft geen dansdemonstraties of cursussen. Cursussen swingdansen (lindy hop, balboa, solo jazz) in Rotterdam worden gegeven door dansstudio Swing in Rhythm. Neem contact op met Swing in Rhythm voor (privé)lessen, workshops, demonstraties en bruiloftsdansen.
Roffaswing organiseert feesten en workshops voor swingdansers in Rotterdam, kijk op onze events-pagina voor de agenda. Soms organiseren we een intro-workshop voor beginners tijdens een feest (swingsalon), check daarvoor de evenementen, de workshops staan altijd aangegeven.

Vrijwilligers

Roffaswing is een stichting zonder winstoogmerk en draait louter op enthousiaste vrijwilligers. Zonder poetsen geen swingen!
Wil je ons team komen versterken met opgestroopte mouwen? Stuur een maitlje als je mee wilt helpen.

Roffaswing in de pers

Erasmus Magazine (Erasmus Univesiteit Rotterdam) door Robin van Essel, maart 2012 (pagina 16).

nl10
Partycrahserpagina in de nl10 (niet meer bestaand), door Jurgen Dorrenboom, januari 2012.

Swingstreet, Lindyhop.nl, Kompaszaal en Roffaswing staan met twe pagina's in de editie juli/augustus 2012 van Jazzism

Wij proberen altijd correct te verwijzen naar onze bronnen. Stuur ons een mailtje als je denkt dat bronvermelding ontbreekt. Andersom vinden wij 'delen' van informatie prima, maar wel met ons goedvinden. Wij willen graag weten waar onze info terecht komt. Stuur ons een mailtje als je gebruik wilt maken van de informatie op onze site.